Opnemingen/stortingen
Hoe kan ik geld van mijn rekening opnemen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt op elk gewenst moment geld opnemen. U gaat als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Selecteer de tab “Geld storten of opnemen”

3. Klik op “Geld opnemen”

4. Bepaal het bedrag dat u wilt opnemen en de portefeuille, en klik op "Geld opnemen".

5. Klik op “Bevestigen” in de validatie pop-in

U moet er wel rekening mee houden dat het 6 tot 7 dagen kan duren vooraleer het geld beschikbaar is op het rekeningnummer dat u hebt opgegeven bij uw registratie.

Wij hebben die tijd nodig om uw aanvraag te controleren, uw posities te verkopen, uw portefeuille aan te passen en het geld op uw rekening te storten.

U wilt dat het bedrag wordt gestort op en andere rekening dan u oorspronkelijk had opgegeven? U vindt het antwoord op die vraag in de FAQ-rubriek “Hoe wijzig ik mijn bankrekening?”.