Veiligheid en persoonsgegevens
Hoe kan ik mijn bankrekening wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is alleen mogelijk om uw bankrekening te wijzigen via onze webapplicatie. Als wijzigt van bankrekeningnummer, gaat u ermee akkoord om bij wijze van validatie een eerste storting uit te voeren op die nieuwe rekening. Doet u dit niet, dan zal u geen geld meer kunnen opnemen.

Om uw rekeningnummer te wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Klik op de tab “Mijn gegevens”

3. Ga naar de sub-tab “Beleggersgegevens”

4. Klik op de knop “Bewerken” die u terugvindt naast het IBAN-nummer

5. Geef uw IBAN op

6. Klik op “Bewaren”

7. Geef uw paswoord op en klik op de knop “OK”

8. U komt opnieuw terecht op de pagina waar u geld kunt storten om hier een eerste storting uit te voeren

Bij de eerste storting wordt uw vorig IBAN-nummer verwijderd. U moet dan wel eerst het nieuwe IBAN-nummer hebben gevalideerd.