Effectenrekening
Hoe kan ik de evolutie van mijn portefeuille opvolgen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt de evolutie van uw portefeuille of portefeuilles opvolgen op elk moment van de dag; dat kan via ons platform, maar ook via de app op uw smartphone.

Ieder kwartaal krijgt u automatisch een beheerrapport. U kunt op ieder moment die beheerrapporten raadplegen vanaf uw account. Hiervoor gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Klik op de gebruikerstab rechts bovenaan

3. Selecteer de optie “Mijn rapporten”

U vindt uw beheerrapporten terug in de tab “Documenten”.

Uw beheerrapporten omvatten een overzicht van uw activa en de resultaten van uw portefeuilles, de bewegingen op uw rekening, alsook uw klantgegevens en risicoprofiel.