Veiligheid en persoonsgegevens
Hoe kan ik mijn paswoord wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw e-mailadres bepaalt uw Birdee login. Indien u uw e-mailadres wijzigt, gaat u ermee akkoord dat u uw log-ins aanpast en niet langer verbonden bent met de Birdee-toepassing.

Om uw paswoord te wijzigen, gaat u als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Klik op de tab “Mijn gegevens”

3. Ga naar de sub-tab “Mijn log-ins”

4. Klik op de knop “Bewerken” die u terugvindt naast het paswoord

5. Voer uw vroeger paswoord in en daarna twee maal uw nieuwe paswoord

6. Klik op “Bevestigen”

7. U zit nu niet meer op de Birdee-toepassing

8. Klik op de knop “Inloggen” in de pagina waarmee u de wijziging van uw paswoord bevestigt

9. Log in met uw nieuwe login