Kosten
Waar vind ik een gedetailleerd overzicht van de kosten die ik aan Birdee betaal?
Waar vind ik een gedetailleerd overzicht van de kosten die ik aan Birdee betaal?
Gael Minon avatar
Geschreven door Gael Minon
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U vindt een gedetailleerd overzicht ervan in de activiteitenpagina van uw klantaccount.

Om te weten welke kosten Birdee hanteert, kunt u de activiteitenrapporten en de beheerrapporten van uw portefeuilles raadplegen. U gaan hiervoor als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Klik op de gebruikerstab rechts bovenaan

3. Selecteer de optie “Mijn rapporten”

4. Klik op de tab “Activiteiten” om uw activiteitenrapporten te raadplegen of op de tab “Documenten” om toegang te krijgen tot uw beheerrapporten