Kosten
Welke kosten brengt Birdee in rekening?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De kosten voor het beheer van uw rekening liggen vast: 1% Dit zijn jaarlijkse nettokosten. Ze worden ingehouden op het bedrag op uw rekening en worden iedere 3 maanden pro rata gefactureerd. Er worden dus op de gemiddelde waarden van uw activa tijdens het kwartaal telkens 1/4 aan kosten afgehouden.

Om te weten welke kosten Birdee hanteert, kunt u de activiteitenrapporten en de beheerrapporten van uw portefeuilles raadplegen. U gaan hiervoor als volgt te werk:

1. Log in op uw account

2. Klik op de gebruikerstab rechts bovenaan

3. Selecteer de optie “Mijn rapporten”

4. Klik op de tab “Activiteiten” om uw activiteitenrapporten te raadplegen of op de tab “Documenten” om toegang te krijgen tot uw beheerrapporten